Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας

για Ενήλικες

Ημέρες Προγράμματος

Μάιος – Ιούνιος – Ιούλιος και Νέος Κύκλος από τον Σεπτέμβριο έως το Δεκέμβριο Ελληνόφωνη-Ομάδα:
Συναντήσεις κάθε Σάββατο

Πρόγραμμα

Ελληνόφωνη-Ομάδα:
Σάββατο - 18:00 - 19:45

Τόπος

Πάρνηθος 3, Γραφείο 201, Αγλαντζιά, 2102 Λευκωσία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για το πρόγραμμα “Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας για Ενήλικες”.  Το Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας απευθύνεται σε όσους ενδιαφέρονται να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, συνεχίζοντας το «ταξίδι» της αυτοπραγμάτωσης/ολοκλήρωσης τους έχοντας ως στόχο, τη συνεχή βελτίωση και περαιτέρω ανάπτυξη ολόκληρου του ψυχικού τους κόσμου, των ικανοτήτων και των δεξιοτήτων τους, δίνοντας έτσι στον εαυτό τους την ευκαιρία να λειτουργούν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους.

Το μέγεθος της ομάδας θα είναι από 8 έως 12 άτομα

Στόχοι Προγράμματος

Το Πρόγραμμα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτογνωσίας αποτελεί μια «συνάντηση» ανθρώπων κατά τη διάρκεια της οποίας θα υπάρχει η δυνατότητα μοιράσματος/ανταλλαγής σκέψεων, συναισθημάτων, πεποιθήσεων, προκαταλήψεων και εμπειριών μεταξύ των συμμετεχόντων και της διευκολύντριας-συντονίστριας της ομάδας. Το Πρόγραμμα περιστρέφεται γύρω από δύο άρρηκτα συνδεδεμένους άξονες: της αυτογνωσίας και των διαπροσωπικών σχέσεων.

Βασικοί Πυλώνες του Άξονα της Αυτογνωσίας

  • Ποιος είμαι;
  • Πώς θα ήθελα να είμαι;
  • Πώς συμπεριφέρομαι στους άλλους;
  • Πώς μου συμπεριφέρονται οι άλλοι;
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο Πρόγραμμα στην ιστοσελίδα περιγραφής του.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασικός Κύκλος Συναντήσεων

Η συμμετοχή στην ομάδα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών. Το πρόγραμμα ημερομηνιών αναφέρεται στην ενότητα “Ημερομηνίες Προγράμματος” της παρούσας ιστοσελίδας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος Συμμετοχής

€15 το άτομο και €25 το ζευγάρι

Γλώσσα/ες Διεξαγωγής

Ελληνικά & Αγγλικά

Δηλώσεις Συμμετοχής

Εάν στην καταληκτική ημερομηνία εγγραφών δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 12 μελών στην Ομάδα (Ελληνόφωνη ή/και Αγγλόφωνη), τότε οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να υποδεχθούμε περισσότερα μέλη. Σύνθεση νέων ομάδων γίνονται καθ’ολη τη περίοδο του εκάστοτε τρέχοντος Κύκλου. Νέες συμμετοχές γίνονται δεκτές όλη τη περίοδο του κάθε τρέχοντος Κύκλου, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις ομάδες

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Share the Event

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu