Ομάδα Στήριξης Διαταραχής Άγχους-Πανικού

Ημέρες Συναντήσεων

Σεπτέμβριος – Οκτώβριος – Νοέμβριος Ελληνόφωνη Ομάδα:
Έναρξη 18 Σεπτεμβρίου 2019
και μετά καθε Τετάρτη Αγγλόφωνη Ομάδα:
Έναρξη 22 Σεπτεμβρίου 2019
και μετά καθε Κυριάκη

Πρόγραμμα

Ελληνόφωνη Συνάντηση:
18:00 - 19:45
Αγγλόφωνη Συνάντηση
10:00 - 11:45

Τόπος

Πάρνηθος 3, Γραφείο 201, Αγλαντζιά, 2102 Λευκωσία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Ένας νέος κύκλος ξεκινάει για την Ομάδα Στήριξης Διαταραχής Άγχους/Πανικού. Οι συναντήσεις μας προσφέρουν ένα διαδραστικό, ασφαλές φόρουμ για όλους τους συμμετέχοντες για να συζητήσουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σήμερα στη ζωή τους.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν τις εγγραφές τους έως την Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου 2019, θα επωφεληθούν 15% έκπτωσης για τον Σεπτέμβρη 2019.
Το μέγεθος της ομάδας θα είναι από 8 έως 12 άτομα Αυτή η Ομάδα έχει σκοπό να στηρίξει ανθρώπους που αντιμετωπίζουν άγχος και άλλες σχετικές διαταραχές. Σε ένα περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από εμπιστευτικότητα, αυτοεκτίμηση, αλληλοεκτίμηση, αλληλοστήριξη, ενσυναισθητική ακρόαση και άνευ όρων αποδοχή, ως διευκολύντρια, βοηθώ τα μέλη της ομάδας να δεχθούν το γεγονός ότι, παρόλο που οι κρίσεις άγχους μπορούν να είναι δυνατές σωματικές, ψυχολογικές και συναισθηματικές εμπειρίες, συμβαίνουν για συγκεκριμένους λόγους. Η κατανόηση αυτών των λόγων μπορεί να τα βοηθήσει να ασκήσουν έλεγχο στις κρίσεις άγχους και όχι το αντίστροφο. Στα μέλη της ομάδας παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό που τα βοηθά να κατανοήσουν τους λόγους για το άγχος τους. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την συγκεκριμένη ομάδα στήριξης στην ιστοσελίδα αναλυτικής περιγραφής της.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Βασικός Κύκλος Συναντήσεων

Η συμμετοχή στην ομάδα έχει συνολική διάρκεια 3 μηνών. Το πρόγραμμα ημερομηνιών αναφέρεται στην ενότητα “Ημερομηνίες Προγράμματος” της παρούσας ιστοσελίδας.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος Συμμετοχής

€70 το άτομο ή €120 το ζευγάρι

Γλώσσα/ες Διεξαγωγής

Ελληνικά & Αγγλικά

Δηλώσεις Συμμετοχής

20190913

Εάν στην καταληκτική ημερομηνία εγγραφών δεν θα έχει συμπληρωθεί ο μέγιστος αριθμός 12 μελών στην Ομάδα (Ελληνόφωνη ή/και Αγγλόφωνη), τότε οι συμμετοχές θα παραμείνουν ανοιχτές για τις επόμενες δύο εβδομάδες ώστε να υποδεχθούμε περισσότερα μέλη.

ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑΣ

Share the Event

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Close Menu